De Antilliaanse Feesten in Hoogstraten beroert al bijna 40 jaar 1.000-en fans wereldwijd. 3 avonden en nachten hoor je de grootste caribbean, afro- en latin artiesten, gecombineerd met onbekende parels.

Op 11, 12 en 13 augustus zetten de Antilliaanse Feesten de Blauwbossen in Minderhout in vuur en vlam.

'Natuurlijk mag compas niet ontbreken op de Antilliaanse Feesten', zegt organisator Lo Verschueren.  'Met Kaï hebben we een van onze favorieten gestrikt. Ook de liefhebbers van ritmo kombina, reggaeton en soca onder ons mogen zich verwachten aan enkele mooie namen. En we hebben nog een icoon uit de Cubaanse muziek in petto.

'KAÏ  compas • Haïti
zaterdag, 13 augustus

Jarenlang was Carimi een fan-favourite. Ze speelden maar liefst 8 keer op de Antilliaanse Feesten én op onze Indoor editie in het Sportpaleis. Ze brachten het populaire compas-geluid uit Haïti naar de 21ste eeuw. In 2016 stopte de band plots, maar nieuwe muziek kwam er gelukkig al snel. Songwriter/zanger Richard Cavé startte Kaï en zanger Mickael Guirand zijn groep Vayb.

Het eerste album van Kaï 'Champion' uit 2017 was meteen een schot in de roos. In 2021 kwam opvolger 'Jije'M' en bouwde verder aan een nieuwe legacy van Cavé's eigen band. Topsongs Malad, Demisyone, JIJE'M en Koupab zijn nu al klassiekers in het genre.

De vorige show in 2018 was een voltreffer. De bomvolle tent was in de ban van Richard Cavé en zijn Kaï! Dat doen ze graag nog eens over.

 



Antilliaanse Feesten

RODRY-GO!

reggaeton • Colombia
vrijdag, 12 augustus

Als je denkt dat ze in Zwitserland geen goede muziek maken… Meet Rodry-Go! Multi-instrumentalist en producer voor onder andere Loco Escrito en de Cubaans-Griekse Antonella Cuellar én bandleider van de geweldige salsa-groep Mercadonegro. Hij is ook nog eens zanger en maakt reggaeton-bangers met uitstappen naar EDM en bachata.

Get in the mood met 'Bouge Toi' en 'Que Dolor'.


 


Antilliaanse Feesten

LOCO ESCRITO

reggaeton • Colombia
vrijdag, 12 augustus

Leading European reggaeton artist. Op zijn debuutalbum 'Estoy Bien' uit 2020 en zijn recente 'Fernando' uit 2022 horen we mooie arrangementen en sterke lyrics. Samen met Rodry-Go! beloven ze: '100% Colombian reggaeton'. Ze zullen op het podium een best-off van beide repertoires brengen.

Recente hit: 'Contigo'


 


Antilliaanse Feesten

CACHE ROYALE

ritmo kombina • Nederland
zaterdag, 13 augustus

Cache Royale, koningen van de ritmo kombina en al jarenlang een publieksfavoriet met tonnen starpower. Met hun roots in Curaçao brengen ze de zwoelste ritmes naar ons podium!


 


Antilliaanse Feesten

FANATIQ

soca / zouk • Aruba / Nederland
vrijdag, 12 augustus

Met leden van Recruitz Band, Le Groove en Buleria heeft deze groep een hoop ervaring. Zangers Kulchagram, Tommy-Lee en Ludwina Schwengle zijn er helemaal klaar voor. Ze zullen jullie laten dansen op hun mix van soca, zouk en cadence!

Luister hier 'No money, no love'.


 


Antilliaanse Feesten

STANLEY CLEMENTINA & C-SHAW

compas • Nederland
vrijdag, 12 augustus

Zanger, bassist, pianist, producer en bandleider Stanley Clementina is een manusje-van-alles. Met zijn groep Steezmusic is hij de backingband voor o.a. Jayh Jawson. Hij werkt samen met heel wat artiesten zoals Ir Sais, Frenna en Nelson Freitas.
Met zijn eigen band C-Shaw brengt hij muziek die hij van kleins af aan hoorde, Caraïbische ritmes, vooral compas, maar ook zouk en afro-beats.


 


Antilliaanse Feesten

MAURINO

future latin • Chili / Nederland
zaterdag, 13 augustus

Maurino Alarcón, een Amsterdammer met Chileense roots, was frontman van de latin-band TenTemPiés, een latin cross-overband die 11 jaar lang succesvol heeft getourd.
Hij heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een nieuwe urban latino stijl, smaakvol en rauw tegelijk. Een nieuw geluid is geboren: MAURINO! Het eerste album 'Ahora Si' is uit sinds begin dit jaar. In augustus komen ze zich voorstellen op ons podium!

 Tickets HIER.